PEAK XOOPS - May I use two pical modules in the same database? in englishin japanese

May I use two pical modules in the same database?

  • You cannot open a new topic into this forum
  • Guests cannot post into this forum
Previous post - Next post | Parent - Children.1 .2 .3 .4 | Posted on 2007/11/9 9:01
good1557  Private   Posts: 5
Hi everybody:

I use the pical modules 0.8 and work very nice , now I

need another pical modules (like TINY D , can use

repeatly) , how can I do ...


my xoops version is 2.0.10..

thanks . .
Votes:3 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - No child | Posted on 2007/11/10 6:46
GIJOE  Gunnery Sergeant   Posts: 4110
piCal is a module of "Duplicatable V2".

Then you can install another piCal by renaming its dirname like 'piCal0' or 'Calender0' etc.

note: the dirname should be ended with 0,1,2
Votes:6 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - No child | Posted on 2007/11/12 16:01
good1557  Private   Posts: 5
thanks very much . . .
Votes:2 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - Children.1 | Posted on 2008/9/8 10:08
good1557  Private   Posts: 5
If I need the 5 of pical modules , how can I do ?

how to clone the pical modules , somebody help me ..

thanks a lot
Votes:1 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - No child | Posted on 2008/9/9 4:01 | Last modified
GIJOE  Gunnery Sergeant   Posts: 4110
It's just a FAQ of Duplicatable V2.

Just create sql files and template files.

eg)
sql/mysql3.sql
templates/pical3_*.html
templates/blocks/pical3_*.html
Votes:3 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - No child | Posted on 2008/9/9 10:30
good1557  Private   Posts: 5
thanks for ur answer , I clone to another folder and named pical3 successful..

no error .

ありがとうございます
Votes:3 Average:10.00

  Advanced search


Login
Username or e-mail:

Password:

Remember Me

Lost Password?

Register now!