PEAK XOOPS - One copy for several sites in englishin japanese

One copy for several sites

  • You cannot open a new topic into this forum
  • Guests cannot post into this forum
Previous post - Next post | Parent - Children.1 .2 | Posted on 2007/8/5 22:39
herve  ʼ From: France  Posts: 25
Hello,

On the same host, I have different websites.
They are sharing the same domain name but they are installed on sub domains.

I know that the part of Protector which needs to be with the site can't be somewhere else, but for the part which is outside the website, can it be share between the different sites ?

Bye,
Herv
Votes:1 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - Children.1 | Posted on 2007/8/7 6:34 | Last modified
GIJOE  Ǥ   Posts: 4110
hi herve!

Quote:

I know that the part of Protector which needs to be with the site can't be somewhere else, but for the part which is outside the website, can it be share between the different sites ?

Of course, YES.

XOOPS_TRUST_PATH can be shared by a lot of XOOPS sites.
Just put "one copy" in the host.

eg)
xoops_trust_path/modules/protector/configs/

This folder contains files for bad_ip.
These files are distinguished by site's hash each other.
Votes:1 Average:10.00
Previous post - Next post | Parent - Children.1 | Posted on 2007/8/8 18:24
herve  ʼ From: France  Posts: 25
Hello,

thank you for this information.
That's good to know it

bye,
Herv
Votes:0 Average:0.00
Previous post - Next post | Parent - Children.1 | Posted on 2007/9/8 17:10
herve  ʼ From: France  Posts: 25
by the way, it's running PERFECTLY !
Votes:0 Average:0.00
Previous post - Next post | Parent - No child | Posted on 2007/9/9 6:14
GIJOE  Ǥ   Posts: 4110
It sounds good
Votes:0 Average:0.00
Previous post - Next post | Parent - Children.1 | Posted on 2007/9/11 14:20
voltan  Ĺ From: iran-tehran  Posts: 70
hi GIJOE
can i use this method form oder D3 modules ( altsis , pico , d3forum and ... ) ?
Votes:0 Average:0.00
Previous post - Next post | Parent - No child | Posted on 2007/9/12 5:10
GIJOE  Ǥ   Posts: 4110
Of course, yes.

This is the important spec of D3 modules.

(Though altsys and protector is not duplicatable...)
Votes:0 Average:0.00

  Advanced search


Login
Username or e-mail:

Password:

Remember Me

Lost Password?

Register now!